ImageImage

Win10?

General ET: Quake Wars Talk
Post Reply
User avatar
Swatt
Clan Member
Clan Member
Posts: 159
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Crystal Lake
Contact:

Win10?

Post by Swatt » Sat Jun 13, 2015 7:52 am

Anyone playing QW on a Win10 machine? If so, is there anything I need to worry about?

User avatar
William_Gates
Clan Member
Clan Member
Posts: 43
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Chicago

Post by William_Gates » Fri Aug 07, 2015 7:33 pm

yes me, what up swattttie!!!!

User avatar
Him-Again
Clan Member
Clan Member
Posts: 394
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Australia

Post by Him-Again » Fri Aug 07, 2015 9:20 pm

That did not answer the question willy :wall: :wall:
I was thinking of upgrading as well. might do it to the wifes computer and try the game out there
SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES - NOT REALLY GOOD FOR ANYTHING BUT THEY BRING A SMILE TO YOUR FACE WHEN PUSHED DOWN THE STAIRS

User avatar
Him-Again
Clan Member
Clan Member
Posts: 394
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Australia

Post by Him-Again » Sat Aug 08, 2015 1:59 am

I played for about 15mins and all was good. :wtg:
SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES - NOT REALLY GOOD FOR ANYTHING BUT THEY BRING A SMILE TO YOUR FACE WHEN PUSHED DOWN THE STAIRS

User avatar
Him-Again
Clan Member
Clan Member
Posts: 394
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Australia

Post by Him-Again » Thu Aug 13, 2015 9:14 pm

Have been playing the last week on win 10 and have had no issues :wtg:
SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES - NOT REALLY GOOD FOR ANYTHING BUT THEY BRING A SMILE TO YOUR FACE WHEN PUSHED DOWN THE STAIRS

User avatar
Swatt
Clan Member
Clan Member
Posts: 159
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Crystal Lake
Contact:

Post by Swatt » Wed Aug 26, 2015 1:44 pm

Cool Beans, been holding off making any changes from Win7...but a free upgrade has me reconsidering.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests