ImageImage

Conection reset

General ET: Quake Wars Talk
Post Reply
User avatar
Hrunga_Zmuda
Clan Member
Clan Member
Posts: 26
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Oceanside, CA
Contact:

Conection reset

Post by Hrunga_Zmuda » Mon Nov 05, 2012 7:55 pm

I can't get in. Haven't been able to for a week. Before it just would time out. Now it's saying Connection Reset. I'm putting in the right username and password.

:help: :help: :help: :help:

User avatar
Him-Again
Clan Member
Clan Member
Posts: 394
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Australia

Post by Him-Again » Mon Nov 05, 2012 9:15 pm

Check out Sentry's post hrunga ( Login )
That storm Sandy you had over there took out the main server. Should be back up next week . I hope
SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES - NOT REALLY GOOD FOR ANYTHING BUT THEY BRING A SMILE TO YOUR FACE WHEN PUSHED DOWN THE STAIRS

User avatar
Swatt
Clan Member
Clan Member
Posts: 159
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Crystal Lake
Contact:

Post by Swatt » Tue Nov 06, 2012 8:45 am

Yup, unfortunate because I just finished building my boy's visiting box for when he comes home over the holidays and the game of choice might be Tribes, Brink or...?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests