ImageImage

Error on joining any server

Game Questions and Help / Errors and Game Issues
Post Reply
User avatar
Astan92
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm

Error on joining any server

Post by Astan92 » Thu May 26, 2011 4:10 am

I am getting an error when I join the BBA server and any other server I have tried. It is "Game Code (ui_mp_x86.dll) failed pure server check. I have installed ET using dirtyolman's guide. I am running Windows 7 64. My computer is an HP Pavilion dv7. Any help would be appreciated.

User avatar
ferapont
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 255
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Seattle

Post by ferapont » Thu May 26, 2011 5:25 am

:wall: Windows!!! :wall: Try running ET as admin and let me know how that worked out.

User avatar
Astan92
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm

Post by Astan92 » Thu May 26, 2011 7:25 am

ferapont wrote::wall: Windows!!! :wall: Try running ET as admin and let me know how that worked out.
Obvious fix is obvious! Thanks!

User avatar
ferapont
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 255
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Seattle

Post by ferapont » Thu May 26, 2011 1:56 pm

Okay now we will see you in game!

User avatar
Omon
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Dublin / Ireland - Kaunas / Lithuania

Post by Omon » Fri May 27, 2011 5:50 am

yeah i had that problem for a long time, Admin didnt work for me in that case it took a couple of installs and uninstalls to get it working

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest