ImageImage

Tina@suddenlink.com

Anything You want to talk about NOT ET related. Drop in and say Hi.
Post Reply
User avatar
Sissyboy
Clan Member
Clan Member
Posts: 917
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Playing ETQW at home... or stuck at work

Tina@suddenlink.com

Post by Sissyboy » Thu May 05, 2011 1:19 pm

She was the real deal.

Working with a tech now to see if things will improve.

AS of now it takes about 8-10 hops to get to the server. (can't remember exactly Im at work)

But it routes my packets through Texas, out to Los Angeles, and then to Arizona.

Is that where the server resides?

I thought it was in DFW.
Will Ban for Stroyent.

User avatar
Zeus
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 1915
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Going insane one day at a time.
Contact:

Re: Tina@suddenlink.com

Post by Zeus » Thu May 05, 2011 6:50 pm

Sissyboy wrote:She was the real deal.

Working with a tech now to see if things will improve.

AS of now it takes about 8-10 hops to get to the server. (can't remember exactly Im at work)

But it routes my packets through Texas, out to Los Angeles, and then to Arizona.

Is that where the server resides?

I thought it was in DFW.
Yes the server is in a datacenter in Dallas.

8-10 hops seems crazy for your location, as your aware, I am in upstate NY and have 14 hops with a ping of 62 of course I am on fiber though. :wtg:
Image

User avatar
Sissyboy
Clan Member
Clan Member
Posts: 917
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Playing ETQW at home... or stuck at work

Post by Sissyboy » Thu May 05, 2011 7:27 pm

Darn you and your fiber!

Actually it's 12 hops....... blah

And three networks. excluding mine.
Will Ban for Stroyent.

User avatar
Him-Again
Clan Member
Clan Member
Posts: 394
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Australia

Post by Him-Again » Fri May 06, 2011 12:39 am

Man your taking the tourists route to get there :lmao:

And i hope they add more hops to your line,i dont need you getting any better mate :wtg:
Sissy with a 50 ping Noooooo good mate

You can have 10 of my 26 hops if you like ?

And whats this stuff you call fiber Zeus ? where still running a string line with cans over here .Only the City gets cable all suburbs have to put up with adsl or wireless.

User avatar
Omon
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Dublin / Ireland - Kaunas / Lithuania

Post by Omon » Fri May 06, 2011 10:14 am

i wonder how many hops i get from ireland :D

User avatar
Sissyboy
Clan Member
Clan Member
Posts: 917
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Playing ETQW at home... or stuck at work

Post by Sissyboy » Fri May 06, 2011 10:23 am

Try this software Omon.

It's only a 15 day free trial.

But it's good stuff.

http://visualroute.visualware.com/
Will Ban for Stroyent.

User avatar
madmaz
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 128
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Out at sea guarding the Plankton. NUKE THE WHALES!

Post by madmaz » Fri May 06, 2011 12:56 pm

I have 18 hops and ping at 51ms on fiber as well.
Baseball is wrong: Man with four balls cannot walk.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests