ImageImage

et is losing all binds and video sttiongs

Game Questions and Help / Errors and Game Issues
Post Reply
User avatar
trukkerdongen
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 175
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: Dongen, The Netherlands

et is losing all binds and video sttiongs

Post by trukkerdongen » Sun Apr 04, 2010 10:45 am

for 2 weeks now when i start et it starts in a window (not full screen)
my binds are gone and so are all my video settings,

so when i start up i have to first set it full screen again then i have to alter my crosshair, and put in my binds again.


this happens evert time after i close.


what's the problem??

didn't alter anything here

User avatar
GunClap
Retired Clan Member
Retired Clan Member
Posts: 264
Joined: Wed Dec 31, 1969 7:00 pm
Location: In the line of fire...

Post by GunClap » Sun Apr 04, 2010 3:13 pm

When you close, your settings are saved in your jaymod config, but not in your ET Main. If you have changed it to how you want it now and closed it, then all you have to do is copy your config from jaymod to etmain. If you have an autoexec.cfg in your jaymod folder, copy that over to ET main.

(This is very crude and requires mass amount of explanation as to why each part does what, but the process above is the answer to the question "What do I do about it?" and not "Why does it happen?")
Image
Your mind is a weapon. Keep it clean, clear and loaded...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest